jordenpaludanus.reismee.nl

WOEHOE! Snow snow snow, work work work

Jeps het is dan eindelijk begonnen met sneeuwen en omdat Marcel een jonge uit het studentenhuis jarig is gaan we zaterdag naar Mnt. Cypres Hill
Er ligt nu inmiddels in ieder geval 1,09 cm overal dus ik ben al helemaal excited! maar ik moet te blij worden want vorig jaar was het ook zomaar in eens weer weg en begon het in februari pas weer e sneeuwen dus vingers gekruist maar en heb natuurlijk mijn board al klaar liggen in mijn kamer.
Verder het werk: Ben nu beetje bezig in het warehouse alle producten sorteren en nieuwe excel sheets maken onder tussen ook wat invoices en qeues maken voor de producten van 07'.
Het regent nu de hele dag dus ik ben al voor de tweede keer zeiknat op het werk aangekomen beetje verrot maar ik kan dan hier wel een droge pakken en die dragen tot die van mij weer droog is.
Ben nog niet echt bezig geweest met het werken voor school thuis maar daar ga ik deze week mee beginnen komt goed.

En hopelijk heb ik voor deze zaterdag mijn pinpas weer kan ik weer mijn eigen geld spenderen.
Ohja ik vind het leuk dat ik af en toe wat mailtjes/foto's krijg ik mis jullie allemaal en dit makes me happy.
Dus maakt niet uit waar op mijn gastenboek mijn webmail of gewoon via hotmail.
Laat wat van je horen 'aight'
Ik krijg binnenkort weer een update van iedereen die foto's heeft gemaakt dus dan zet ik die weer even op mijn site natuurlijk.

Miss you all,
much love,
stay sexy and keep up the good work.

Adios