Canada toch wel een eindje weg!
19 sep. 2006
vanuit
Hi there to all you folks,
ik dacht word toch maar eens tijd dat ik dit maar eens ga gebruiken vandaar dat ik nu even wat van me laat horen.
Laten we beginnen met de fantastische vlucht die ik had van Amsterdam naar Toronto.
Na het afscheid nemen van mijn zeer geliefde familie was het in het begin toch raar helemaal in je eentje met de gedachte dat ik jullie toch wel even een halfjaar niet meer zie.
Dus daar waren we dan op Schiphol nou dacht ik als we maar geen vertraging krijgen whoppa zo maar en voor niets 1,5 uur vertraging dus dat begon al goed.
Na dat de piloot ook nog eens een geruststellend verhaal had over dat een normaal vliegtuig twee rare mechanische apparaten had en dat wij er met nog maar 1 werkende er ook wel zouden komen waren alle mensen raar om zich heen aan het kijken. En ik zit gezellig naast een redelijk gezette belg die erg van praten hield (Weirdo).Dus daar zat ik met aan me linkerhadn peter de belg en aan mijn rechterkant een gehele chinese familie met een krijsend kind.
ik bedacht me geen seconde en zette maar mijn nieuwe headphone op om wat muziek te luisteren. Natuurlijk geen oog dicht kunnen doen in het vliegtuig.
Eenmaal aangekomen in Toronto (Canada).
Moest ik met een bus naar de bagagehallen.
Daar moest ik eerst na een controle op mij paspoort moest ik naar het kantoor van de douane omdat ik hier langer blijf.
Jippie dacht ik gaat allemaal redelijk goed.
!!!Wroaeng!!! de vrouw achter de balie geloofde me niet dat ik naar Canada kwam om een studie te doen want ik kon niet zeggen dat ik een stage ging doen want dat snappen ze niet ofzo.
Dus daar stond ik eerst een half uur totdat ze vraagt voor papieren van mijn adres daar en financiele zaken. Die lagen nog in de tas op de band dus die moest ik dan nog even de trap op en af tillen. eenmal weer bij de balie kijkt de mevr. niet erg blij en begon al over een vlucht terug te praten naar Amsterdam.
Na 3 a 4 uur had ze me een maand gegeven om al het papierwerk te regelen daar was ik al weer blij mee.
dus na 4 vluchten te hebben gemist maar even mijn aller liefste ouders ingelicht over de SITUATIE.
Eindelijk aangekomen in Vancouver had ik al weer 24 uur geen slaap gekregen.
dus daar zat ik in een taxi met een meisje uit Hong Kong die me naar mijn Homestay bracht.
Eenmaal aangekomen kom ik er achter dat mijn Homestay ouders niet twee lesbische vrouwen zijn maar twee kleine philipijnse vrouwen die gewoon kamer verhuren om het huisje te kunnen betalen.
En ze zijn nog eens gelovig ook dus na drie keer uitleggen dat ik niet gelovig was bedacht ik dat ik het boekje met de voorkant De Bijbel body of christe maar niet in hun zicht liet liggen hahah timmie!
Eindelijk na 27 uur geen slaap daar lag ik dan in het twee persoons bed.
Die Dinsdag begon school (alleen eerste maand naar school) ik moest eerst een paar makkelijke engelse tests doen.
om te zien of ik ook nog meer engelse lessen nodig had.
Suckers! toen begon de les woehoe lucky me de enige jongen in de klas met 7 vrouwen.
Na een week ontmoete ik al meer mensen die al klaar waren met de eerste maand en die nu de stage waren begonnen.
Duitsers, Zwitsers erg lache lui dus zodra er sneeuw op de bergen is gaan we zeker even de verse poeder op zoeken.
De volgende week dinsdag hadden we een voetbalwedstrijd met de hele school was erg leuk maar na 2,5 uur non stop voetballen verdragen je spieren het wat minder.
dus gingen we daarna maar even zwemmen in het meer.
Elke vrijdag is er een feest in het studenten huis waar ik over twee weken ook ga wonen samen op een kamer met een lache duitse gast genaamd Marcel.Dit is alleen even voor de eerste maand maar daarna heb ik mijn eigen kamer daar.
Ik laat jullie meer horen zodra mijn laptop internet heeft dan heb ik ook even wat foto's op mijn page.
Ohja voor de gene die nog geen mail hebben gekregen sorrie maar ik moet nog even alle email adressen opzoeken en toevoegen.
Dus aan iedereen de groeten mis jullie allemaal!
tim en cas:Hou het echt hommies en keep on husteling timmie en we horen snel van mekaar rock on dudas!
Juz: crazy bro hou me op de hoogte van je kamer party!
Saar en Anne: stay sexy girls en bedankt voor jullie boekje lots of kisses luve ya.
Pim : Doe de pim!!! rock on duda
Mijn lieve paps en mams: we houden contact en mams het gaat hier goed hoor (Don't worrie) hahah kusjes.
En laat snel eens van jullie horen people!!
adios spreek jullie snel
Eenmaal aangekomen in Toronto (Canada).
Moest ik met een bus naar de bagagehallen.
Jippie dacht ik gaat allemaal redelijk goed.
Eindelijk aangekomen in Vancouver had ik al weer 24 uur geen slaap gekregen.
Eindelijk na 27 uur geen slaap daar lag ik dan in het twee persoons bed.
om te zien of ik ook nog meer engelse lessen nodig had.
dus gingen we daarna maar even zwemmen in het meer.
Dus aan iedereen de groeten mis jullie allemaal!
Juz: crazy bro hou me op de hoogte van je kamer party!
Pim : Doe de pim!!! rock on duda
En laat snel eens van jullie horen people!!
adios spreek jullie snel
12 aug. 2010, 01:28
hoiii
komen hier ook verhalen uit mexico op? ;)
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}